Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü bağlı Osmaniye ‘de amatör futbol kulüplerine hizmet veren 11'i tribünlü 14 futbol sahasında sezon öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı.

 "AMATÖR KULÜPLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK" 

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ökkeş Demir, gençlerin spor yapması için her türlü imkanı seferber ettiklerini belirterek, "46 bin 500 gencimize spor yaptırıyoruz. Gençlerimizin spor ve sosyal etkinlikler yapması için çok önemli. yeni  Tesisler yeni futbol sahaları yapıyoruz. Amatör kulüplere de destek oluyoruz. Spor alanları yapmakla kalmıyor bunların zaman içinde oluşan eksiklerini gideriyor ve bakımlarını da zamanında gerçekleştiriyoruz. Gençlerimiz bizim için çok önemli. Onların sağlıklı gelişimi için her şeyi yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü bağlı sahalar sayesinde maçlarını kendi mahallelerinde oynama şansı bulan amatör takımların yöneticileri Ekim ayı içerinse başlayacak yeni sezon öncesi statlarda yapılan bakımlardan memnun olduklarını Amatör spora verdiği destekten dolayı Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür dileklerini ilettiler.