2017-2018 Yılı Okul Sporları faaliyet programı çerçevesinde Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakalarına 20 takım ve 350 Sporcunun Katıldı.

Turnuvanın final müsabakası Merkez Sentetik Futbol Sahasında Osmaniye Dervişpaşa Anadolu Lisesi ile Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan final müsabakası 1-1 Berabere Kalan sonuçlar ardından penaltılarda Osmaniye Dervişpaşa Anadolu Lisesi üstünlüğüyle tamamlandı.

Müsabakalar sonrasında birinci Osmaniye Dervişpaşa Anadolu Lisesi, ikinci Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve dördüncü Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

İl birincisi olan Osmaniye Dervişpaşa Anadolu Lisesi Osmaniye’yi temsilen gruplarda mücadele etmeye hak kazandı.

Oynanan final maçları sonrası düzenlenen törende dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yıldıray Arslan, Mali işler Şube Müdürü Hanifi Kaplan tarafından verildi.