Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı 19 Mayıs 1919'un 100’üncü yılı, Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın öncülüğünde bu yıl coşkuyla kutlanacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan Gençlik Haftası faaliyetleri Osmaniye’de başladı

 Sabahın Eken Saatlerinde Devlet Bahçeli Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Çelenk sunma törenine Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Gençlik Merkezi Müdürü, Kurum personelleri ve Sporcular katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde hafta boyunca Sportif ve Kültürel Etkinlikler Düzenlenecek.

19 Mayıs Pazar günü saat 09.00’da Devlet Bahçeli Meydanı Atatürk Anıtı Önüne Çelenk konulmasının ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programı 7 Ocak Stadyumunda gerçekleştirilecek.