Vali Ömer Faruk Coşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Osmaniye Kız Öğrenci Yurdu Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu da yer aldı.

        Vali Coşkun, ziyareti sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu’ndan yurt hakkında bilgi aldı. Loğoğlu, 1032 kapasiteli yurdun tam kapasite ile hizmet verdiğini ifade ederek, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sivil Toplum Kuruluşları protokolü kapsamında yurtta kalan öğrenciler için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri içeren 28 kurs düzenlendiğini kaydetti.

        Hat, resim, filografi, ahşap boyama, kilim, işaret dili, fotoğraf kurslarını ziyaret eden Vali Coşkun, kursların düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederek, “Öğrencilerimiz yurdumuzda düzenlenen kurslardan memnuniyetlerini dile getirdiler. Başta idarecilerimiz olmak üzere usta öğreticilerimize ve emeği geçen tüm personele teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim almaları için gayret ediyoruz. Öğrencilerimizden beklentimiz, sıkı çalışmaları ve başarılı olmaları, devletine, milletine ve ailesine yararlı bir birey olmalarıdır. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Yolları bahtları açık olsun. ”dedi.

         Yurtta kalan öğrenciler Vali Coşkun’a ziyareti için teşekkür ettiler.