Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Şenay Yılmaz Hanımefendi, Aslantaş Doğa ve İzcilik Kampındagençlerle bir araya geldi. Gençler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Vali Yılmaz’ı ellerinde Türk Bayrakları ile karşıladılar.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, İl Müdürü Mustafa Loğoğlu’ndan kamp hakkında bilgi aldı. İl Müdürü Loğoğlu, 13-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen kampta şu an Osmaniye ve Kadirli’den 18-22 yaş grubu 38 kız öğrenci bulunduğunu ifade ederek, öğrenciler için sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler düzenlendiğini kaydetti.  İl Müdürü Loğoğlu, önümüzdeki dönemlerde yapılacak projeler hakkında da Vali Yılmaz’a bilgi verdi.

Gençlerle bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Genç arkadaşlarımızla, Osmaniye’mizin doğal güzelliklerinin ortasında kurulmuş kampımızda, bir araya gelmekten mutluluk duydum. Gençlerimiz için kampımızda çeşitli sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler düzenleniyor. Bu etkinliklerin onların güzel ve verimli zaman geçirmelerine vesile olmasını diliyorum. “diye konuştu.