Vali Kerem Al, Kadirli ilçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk,  Kadirli ve Sumbas İl Genel Meclisi Üyeleri ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Kerem Al’ın ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, İl Halk Sağlığı Müdürü Hayri Sarı da yer aldı. 

        Vali Kerem Al, ilk olarak Kadirli Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Muhittin Pamuk’tan ilçe hakkında brifing aldı.

İnceleme ve denetlemelerde bulunmak, varsa sorunları yerinde görmek ve çözüm üretmek maksadıyla ilçeyi ziyaret ettiğini ifade eden Vali Al, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kadirli Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. 

        Kadirli Gençlik Merkezi’nde ellerinde Türk Bayrakları olan öğrenciler tarafından karşılanan Vali Al, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra, Merkezi gezdi.

Öğrencilerle masa tenisi de oynayan Vali Al, Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk’tan bilgi aldı.

Kaymakam Pamuk, Gençlik Merkezinde 12–24 yaş aralığındaki gençler için satranç, edebiyat, tarih, spor, müzik, gönüllülük, çevre, halk oyunları, girişimcilik ve yenileşme, proje, sosyal medya, fotoğrafçılık, el sanatları, karikatür, görsel sanatlar kulüplerinin yer aldığını ve Merkezde şu an masa tenisi, kort tenisi, satranç, bağlama, halk oyunları, tekvando, el sanatları, yabancı dil eğitimleri verildiğini belirtti.