Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" Projesinin ikincisinde gençler 18 Kasım Cuma günü sabah namazında buluştu.

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Osmaniye ve Kadirli Gençlik Merkezleri tarafından organize edilen sabah namazı buluşmalarının ikincisine gençler yoğun ilgi gösterdiler. Yüzlerce genç "Namazın Uykudan Hayırlı  Olduğu" çağrıya kulak vererek imsaktan seher vaktine uzanan saatlerde manevi bir havada, birlik,bereberlik ve kardeşlik içerisinde vatan,millet ve şehitlerimiz için dua ettiler.

Osmaniye Zafer ve Kadirli Hamidiye Camiilerinde gerçekleştirilen programlarda Kur'an-ı Kerim Tilavetinin yanı sıra Zafer Camiinde namaz sonrası İl Müftüsü Ramazan Çortul gençlere sohbet etti. İldeki etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve KYK İl Müdürü Oğuzhan Çetin de katılırken Gençlik Merkezi Ney Hocası Gökhan Aydın'ın ney dinletisinin ardından her iki program sonrasında da katılımcılara çorba ikram edildi.