Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Osmaniye Gençlik Merkezi tarafından organize edilen "Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü" binlerce gencin ve Osmaniyelinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtından başlayan, Envarül Hamid Camii-Kurtuluş Şehitliği,Akyar Caddesi,Devlet Bahçeli Bulvarından devam ederek tekrar başlama noktasında sona eren yürüyüşe Osmaniye Valisi Kerem AL,Milletvekilleri Mücahit DURMUŞOĞLU,Suat ÖNAL,Ruhi ERSOY,Belediye Başkanı Kadir KARA,Garnizon Komutanı Albay Ahmet Serdar GÜL, Kurum İl Müdürleri,Gazi ve Kuva-i Milliye Dernekleri, STK'lar da katıldı.

Bir akşam öncesinde Osmaniye İzci Kulüpleri ve İzcililerle birlikte Fener Alayı ile başlayan yürüyüş, OGED öncülüğünde, STK'larla gerçekleştirilen sabah namazı programı ile devam etti. Kurtuluş Savaşı Şehitlerinin ziyareti edilmesinin ardından yüzlerce metre uzunluktaki Türk Bayrağı binlerce genç tarafından taşınarak "Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü" gerçekleştirildi. Yürüyüşe katılanlar Ecdadına saygısını, vatan sevgisini, birlik ve beraberliğini, oynanan oyunların mutlaka bozulacağını attıkları sloganlar ile Osmaniye'den tüm dünyaya haykırdılar.