1. Lige Yükselen Osmaniye İşitme Engelliler Voleybol Takımı, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette İşitme Engelliler İl Temsilcisi Aslıhan Hakat, İşitme Engelliler Dernek Başkanı Hüseyin Hakat  Antrenör İbrahim Döndü ve sporcular yer aldı.

Ziyaret sırasında açıklama yapan il Müdürü Ökkeş Demir, İşitme Engelliler Voleybol Takımının sağladığı başarının diğer sporculara da örnek olmasını dilediğini söyledi. Osmaniye İşitme Engelliler Voleybol Takımının bu başarıyı çalışarak kazandıklarını belirten Demir, "Osmaniye İşitme Engelliler Voleybol Takımımız, ilimizi temsil ediyor bu anlamda Sporcularımızın ihtiyaçlarını İl Müdürlüğü olarak karşılıyor ve karşılamaya devam edeceğiz. Gösterdikleri azimden başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum dedi. Osmaniye İşitme Engelliler Voleybol Takımı yöneticilerinin kendilerine verdiği desteklerden dolayı İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür plaketi taktim ederek toplu fotoğraf çekildi.