Türkiye U16 Hokey Milli Takım kampı Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Osmaniye Hokey sahasında başladı.

Türkiye’nin çeşitli kulüplerinden 28 sporcu ve 4 çalıştırıcıyla 11 Nisan 2017’de başlayan milli takım kampı 15 Nisan 2017 tarihinde sona erecek.

Teknik – taktik ve saha antrenmanlarının gerçekleştirildiği U16 Erkekler Gelişim Kampı’nda bulunan sporcular Milli Takım Antrenörleri eşliğinde çalışmalarını günde çift antrenmanla devam ettiriyor.

Osmaniye’nin özellikle alt yapı kademelerindeki hokeycilerin gelişimi açısından önemli olduğunu vurgulayan Milli Takım çalıştırıcılarından Mustafa Çilkız; Bizim geleceğimizde alt yaş grubu sporcuları özellikle on altı yaş grubu sporcuları çok çok önemli. O yüzden bu yaş grubunun üzerine titriyoruz. 16 yaş bizim Türk hokeyinin geleceği diyebiliriz. Türkiye’de 2 tane olimpik saha var. Birisi Konya’da diğeri de Osmaniye’de. Özellikle ufak yaş milli takım kampları şu boardlardan dolayı Osmaniye’de oluyor. Osmaniye milli takımlara hokeyde ev sahipliği yapıyor. Bu konuda öncü diyebiliriz.” Şeklinde konuştu.