19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Osmaniye ’de Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile başladı.

Atatürk Anıtına Önünde düzenlenen programa Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Hanifi Kaplan, Şube Müdürleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri, antrenörler, sporcular ve öğrenciler katıldı.

Her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı organizasyonunda kutlanan Gençlik Haftası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Hanifi Kaplan tarafından Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başladı.

Ebediyete irtihal etmiş başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün Türk büyükleri ve şehitlerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Sportif ve Kültürel Etkinlikler Düzenlenecek Olup; 19 Mayıs Cuma Günü saat 09.00’da Atatürk Anıtı Önünde Çelenk Sunumu, Ardından 7 Ocak Stadyumunda Bayram Kutlama Programı Gerçekleştirilecektir.