Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Osmaniye İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi, Ruh Sağlığı Programları Birimi tarafından Psikolog Naci Menettin sunumu ile  Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi Salonu’nda uyuşturucu bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığının zararları hakkında sporculara bilgi verilerek, düzenli spor yapanların yapmayanlara oranla madde ve teknoloji bağımlılığından uzak durabilecekleri konusunda eğitim toplantısı düzenlendi.

Eğitim Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi bünyesinde Güreş ve Atletizm Branşında Eğitim Gören 44 Sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezinde Yapılan toplantıya katılan Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü Ökkeş Demir; Ülkelerin uzun süredir uyuşturucu ve madde bağımlığıyla mücadele ettiğini hatırlatarak ‘‘Bize göre uyuşturucu ile mücadelede tek çare spor. Spor, genç jenerasyonumuzun geleceğinde önemli bir yer tutmaktadır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, onları spora yönlendirip başarılı bireyler olmasını amaçlıyoruz´´ diye konuştu.