Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018 faaliyet programında yer alan "Okul Sporları Serbest ve Grekoromen Güreş Gençler B (Erkek) Grup Yarışmaları" sona erdi.

Tosyalı spor salonunda başlayan yarışmaya; Osmaniye-Adana-Adıyaman-Aksaray-Gaziantep-Hatay-Kahramanmaraş-Kayseri-Mersin-Niğde- ve Şanlıurfa’dan 260 sporcu katılım sağladı.

 3’üncü gün gerçekleşen Serbest ve Grekoromen stil müsabakalarını Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, eski Milli takım Avrupa güreş şampiyonu Ali Arıkoğlu, Spor Şube Müdürü, Arif Özsarı Okul Sporları Şube Müdürü Ahmet Ocakoğlu,  antrenörler ve sporcular izledi.

Ödül töreninde konuşma yapan İl Müdürü Demir, “Spor Genel Müdürlüğümüzün Okul sporları 2018 faaliyet programında yer alan Güreş Grup Müsabakalarını ilimizde yapmaktan büyük onur duyduk.  Osmaniye Güreş takımımızda Serbest ve Grekoromen sitilde 4 altın,2 gümüş,6 bronz madalya ilimizi temsil ettiler. Grup müsabakalarına katılan idareci, Antrenör ve tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara madalyaları; Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir Şube Müdürleri ve antrenörler tarafından takdim edildi.