Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleşkesinde Gençlik Merkezi açılmasına dair protokol, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve İl Müdürü Mustafa Loğoğlu tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu “Üniversiteli gençlerin zamanlarını daha verimli geçirmelerini, Gençlik Merkezlerimizde sürdürülen kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler, akademi, kulüp çalışmaları ve projelerde yer almalarını sağlamak amacıyla Karacaoğlan Yerleşkesinde Havuz Kafe olarak bilinen alanı Gençlik Merkezi olarak tadilat ve tefrişat çalışmalarının ardından en kısa sürede gençlerin kullanımına kazandıracağız. 7 gün 24 saat esasına göre bu alanda gençlerimize hizmet vermeyi planlamaktayız. Ayrıca alana kuracağımız geçmiş kültürel değerlerimizi yansıtan otağımızla da gençlerimizle milli ve manevi değerler noktasında bir çok etkinlikle bir arada olacağız. Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Sn.Prof. Dr. Murat Türk’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk de “ Üniversitemizde sadece akademik çalışmalar yürütmüyoruz. Bilimsel, akademik çalışmaları tamamen yerli ve milli unsurlar üzerinde inşa ediyoruz. Gençlerimizin sosyal alanlarda da taleplerinin karşılanması, yönlendirilmesi temel hedeflerimiz arasındadır. Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Gençlik Merkezi çalışması kurumsal anlamda da birlikte çalışma kültürünü, daha verimli hizmet sunumunu ortaya koyan güzel bir örnek oluşturmaktadır. Gençlerimiz, Üniversitemiz ve İl Müdürlüğümüz için hayırlı olsun.” dedi.