Osmaniye’de Okul Sporlarının 2018-2019 faaliyet programında yer alan küçükler, yıldızlar ve gençler bisiklet il birinciliği yarışmaları yapıldı.

 Küçükler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere 8 takımdan toplam 20 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Okul Sporları bisiklet il birinciliği müsabakaları oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Yapılan yarışma neticesinde küçükler, yıldızlar kategorisinde ve gençler kategorisinde birinci olan takımlar Osmaniye’yi Okul Sporları grup yarışmalarında temsil etme hakkı kazandılar.

Küçükler kategorisinde, Erkeklerde Remzi Özer Yatılı Bölge Ortaokulu, Yıldızlar kategorisinde erkekler ve yıldız kızlar kategorisinde Remzi Özer Yatılı Bölge Ortaokulu, Genç erkekler A kategorisinde Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlar B kategorisinde ise Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu. 

Yarış Sonucunda yapılan ödül töreninde sporculara madalyaları Spor Şube Müdürü Arif Özsarı ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.