Osmaniye'de düzenlenen "Mahalleler Futbolda Buluşuyor" futbol turnuvası sona erdi. Final maçında rakibi Mevlana Mahallesi'ni yenen Mimar Sinan Mahallesi şampiyon oldu. 


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile 
Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen " Mahalleler Futbolda Buluşuyor" futbol  turnuvası final maçı ile son buldu.

7 Ocak Stadyumu'ndaki final maçı Mevlana Mahallesi ile Mimar Sinan Mahallesi takımları arasında oynandı. Maçı 1-0 kazanan Mimar Sinan Mahallesi takımı turnuvanın şampiyonu oldu.


Turnuvaya 16 mahalle takımının katılımıyla toplamda 395 futbolcu turnuvada kıyasıya mücadele etti

Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen bu turnuvadaki amac; Sporun dostluk, kardeşlik ve sağlık çatısı altında mahallelerimiz arasında var olan bu tür organizasyonları yeniden canlandırmak, halkımızın obezite tehlikesine karşı hareketli bir yaşama kavuşmalarını sağlamak, spor yapan, sporu yaşam biçimi ve kültürü haline getiren bir toplum meydana getirmektir.

Bir aya yakın zamandır devam eden turnuva maçları centilmenlik ve dostluk havasında geçti. 

Final maçında şampiyon olan Mimar Sinan Mahallesi, ikinci Mevlana Mahallesi, üçüncü Baş Mahalle dördüncü Adnan Menderes Mahallesi ve Centilmen Olan Kazım Kara Bekir Mahallesi takımlarına Osmaniye
Milletvekili Suat Önal Tarafından kupa, futbolcularına da madalya verildi.