Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Osmaniye Gençlik Merkezi üye gençleri ve Aslantaş Yeşil (Gençlik) Kampı misafir gençleri 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile 15 Temmuz Demokrasi Gazisi Gürkan Güven’i ziyaret etti.

Ziyarette Kur’an-ı Kerim tilaveti, şehit ve gazilerimiz için yapılan duanın ardından Demokrasi Gazimiz Gürkan Güven gençlere o geceyi ve yaşadıklarını anlattı. Güven “Hain darbe kalkışmasını öğrenir öğrenmez, Cumhurbaşkanımızın meydanlara çıkın talimatını da duyunca dışarı çıktık. Cumhurbaşkanımızın uçağının indirilmediği duyumu üzerine Atatürk Hava Limanına gitmeye karar verdik. Sokaklarda tanklar vardı. İstanbul Esenler’de bu tankların önlerini keserek hainleri durdurmaya çalıştık. Ancak asker üniformalı hainler araçlarımızın üzerinden tanklarla geçtiler. Aracın içinde koltukta sıkıştım. Omuriliğimde üç kırık meydana geldi. Etrafta şehitler,gaziler,tanklarca ezilmiş araçlar ile elinde silahı olmasa da kalbinde iman gücü olan  insanlar vardı. Sokağa çıkarken hiç korkmadık, şehit olmak için oradaydık. Şuan burada bulunan gençlerin gözlerinde de vatan için seve seve canlarını verecek vatan aşkı pırıltısını görüyorum. Rabbim Milletimize bir daha böyle karanlık günleri yaşatmasın. Sadece hain FETÖ değil tüm dünya bu Aziz Millet ile uğraşamayacağını anladı. Şehitlerimize rahmet, Gazilerimize şifalar diliyor, ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarette Demokrasi Gazimize Osmaniye Gençlik Merkezi Müdürü Bayram Bozyel tarafından uğruna o gece şehit olmak için sokağa çıktığı Kur’an-ı Kerim ve Şanlı Türk Bayrağımız ile Demokrasi Nöbetleri anısına Ay-Yıldızlı Tişört hediye edildi.