Türkiye 16 Yaş Altı Hokey Erkek ve Kız 1. ve 2. Lig karşılaşmaları, Osmaniye'de yapıldı.


Osmaniye Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Hokey Sahası'nda gerçekleştirilen lig karşılaşmalarına, Türkiye'nin farklı illerinden 47 takım erkek ve kız olmak üzere toplam 550 sporcu katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Müsabakalara ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek Hokey branşının 120 ülkede en popüler spor olduğunu vurgulayan Demir, bu ülkelerde en iyi spor branşlar arasında yer aldığını kaydetti. Biz sadece spor müdürlüğü değiliz. Bizim kültür, sanat ve eğitimle de ilişki içindeyiz ve biz gençlerin önünü açacak gençlerimize yol gösterecek, gençlerimizle birlikte hareket edip o genç nüfusu daha berrak daha iri ve daha diri olması için çabalıyor ve çalışıyoruz. Yakında Birçok İlimizde yapılacak tesislerle hokey branşını olimpiyatlara kadar çıkaracağız ifadelerini kullandı.

Müsabakalar Sonunda yapılan ödül töreninde sporculara madalya ve kupalarını Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Spor Şube Müdürü Arif Özsarı, Federasyon temsilcileri ve Antrenörler Tarafından verildi.

Müsabakalar Sonunda derece elde eden takım sırlaması ise şöyle;

U 16 Erkekler 1.Lig

1. Gaziantep Büyükşehir Belediye Nizip Spor Kulübü

2. Peyas Spor Kulübü

3. Nizip Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü

4. Nizip Belediye Spor Kulübü

U 16 Bayanlar 1.Lig

1. Gaziantep Büyükşehir Belediye Nizip Spor Kulübü

2 Gaziantep Doruk Spor Kulübü

3. Nizip Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü

 

U 16 Erkekler 2.Lig

1.Ali Ege Spor Kulübü

2.Akdora Gençlik Spor Kulübü

3.Esen Yurt Spor Kulübü