Vali Kerem Al, Aslantaş Su Sporları Tesisinde Muşlu ve Osmaniyeli öğrencilerin katıldığı kaynaşma kampını ziyaret etti. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık’ın yanı sıra film yapımcısı ve yönetmen Abdurrahman Keskiner de bulundu.

Vali Al ve eşi Beyhan Al Hanımefendi ilk olarak Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin düzenledikleri pikniğe katıldılar. Piknik sırasında, Vali Kerem Al, hanımlara sürpriz bir anneler günü kutlaması yaptı. Üzerinde “anneler gününüz kutlu olsun” yazılı pasta hanımların duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Piknik sırasında Güzel Sanatlar Lisesinin müzik bölümü öğrencileri söyledikleri şarkılarla güzel bir atmosfer oluşturdular.
 
 VALİ AL KAMPTAKİ ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ
 
        Vali Kerem Al, ziyaretinin devamında kamp öğrencileri ile bir araya geldi. Muşlu ve Osmaniyeli öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Kerem Al, çocuklara güzel ve başarılı bir hayat temenni etti.
 
        Vali Kerem Al, Muşlu öğrencileri Osmaniye’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, bu tür kaynaşma kamplarının yeni dostlukların başlangıcına vesile olacağını ifade etti. Vali Al, çocuklara kitap hediye etti.
 
      Ziyaret sırasında Muşlu öğrenciler türküler söylediler. Vali Al’a kendilerini ziyaret ettiği için teşekkür eden öğrenciler, Osmaniye’de bulunmaktan ve burada kamp yapmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.
 
        Ziyaret, günün anısında çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.