Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) 2020 faaliyet programında yer alan Atletizm Geliştirme Projesi Osmaniye il seçmeleri yapıldı.


Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Atletizm geliştirme projesi yarışmalarının finali 7 Ocak Stadyumunda yapıldı.

 

Düzenlenen yarışmalarda Kadirli 20 Düziçi 58 Bahçe 71 Toprakkale 54 Sumbas 63 Osmaniye’den ise 70 toplamda 336 sporcu yapılan yarışlarda dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti.

Birinci olabilmek için bir birleri 1500 metre ve 2000 metrede kıyasıya mücadeleye giren sporculara destek ailelerinden ve beden eğitimi öğretmenlerinden geldi.

Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcuların madalyaları Spor Şube Müdürü Arif Özsarı ve Okul idarecileri tarafından verildi. İlk dörde giren sporcular ilimizde yapılacak olan grup müsabakalarında Osmaniye’yi temsil edecek.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Arif Özsarı, müsabakalarda dereceye giren sporcuları tebrik ederek, 14 Mart 2020 tarihinde Osmaniye ilimizde yapılacak olan grup müsabakalarında başarılar diledi.