Osmaniye’de ev hanımları ve çalışan kadınlara, düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması, spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen, 4 grupta 20 takım ve 225 sporcunun katılımı ile gerçekleşen "Evinin Sultanları" Voleybol Turnuvası final müsabakası ile sona erdi. Tosyalı Spor Salonunda oynanan final maçını Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Baro Başkanı İbrahim Halil Yavuzdoğan, Vali Yardımcıları Dr. Ömer Faruk Günay ve Adem Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ve sporseverlerle birlikte izledi.

        Baro ve Gökkuşağı takımları arasında gerçekleşen müsabakanın galibi Gükkuşağı takımı oldu. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Turnuvanın birincisi Gökkuşağı Takımı oyuncularına kupa, madalya ve başarı belgelerini takdim ederek oyuncuları tebrik etti. Turnuvada ikinci olan Baro Takımına Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, üçüncü olan Samet Aybaba Spor Lisesi takımına Vali Yardımcıları Dr. Ömer Faruk Günay ve Adem Yılmaz, dördüncü olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Takımına İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice kupa, madalya ve başarı belgelerini verdi.

        Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Evinin Sultanları" Voleybol Turnuvasının düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederek, turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik etti.