Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç Erkekler-Kızlar Hentbol Turnuvası'nın il birincileri belli oldu.

Beden ve ruh sağlığını artıran, esnekliği ve dayanaklığı geliştiren, hareket halindeyken düşünmeyi öğreten gençlerin iş birliği içinde olmalarını sağlayan takım oyunu hentbolda takımlar il birincisi olmak için centilmenlik içinde ter döktü.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Tosyalı Spor Salonu'nda 11 okuldan 200 sporcunun katılımıyla düzenlenen final maçları ile şampiyonlar belli oldu.

2022-2023 Yılı Okul Sporları Okullar Arası Genç Erkekler-Kızlar Hentbol Turnuvası'nda kızlar kategorisinde birinci Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, ikinci Samet Aybaba Spor Lisesi, üçüncü Kadirli 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi, dördüncü Osman Gazi Anadolu Lisesi olurken, erkekler kategorisinde ise Samet Aybaba Spor Lisesi, Birinci Şehit Mehmet Karaca tilki Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci Kadirli 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi, üçüncü Oğuz Kağan Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Okullar Arası Genç Erkekler-Kızlar Hentbol Turnuvası sonunda düzenlenen ödül töreni ile takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Şampiyon takımlar 5-8 Ocak tarihleri arasında Osmaniye ilimizde yapılacak olan bölgesel grup müsabakalarında ilimizi temsil edecekler.