Gökçedam Köyü – Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen kano etkinliği, Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte, Vali Yılmaz'ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şener Kaytez, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, Spor Hizmetleri Müdürü Yücel Erdoğan ve yaklaşık 100 sporcu yer aldı.

Vali Yılmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Gökçedam Köyümüzde yaklaşık 8 kilometrelik bir parkurda kano sporu yaptık. Muhteşem bir doğa manzarası eşliğinde, Ceyhan Nehrimizin güzelliklerini keşfettik. Bu etkinlik, bölgenin doğal güzelliklerinin ve Kuş Cenneti'nin tanıtılmasına katkı sağlamanın yanı sıra spor konusunda farkındalık oluşturmak adına önemli bir fırsat sundu," ifadelerini kullandı.

Yılmaz, kano sporunun kendisi için de yeni bir deneyim olduğunu belirterek, "Bu, gerçekten keyifli bir spor. Ben de ilk defa kano kullanmış oldum. Amatör Spor Haftası etkinliklerimiz bu hafta boyunca yoğun bir şekilde devam edecek," dedi.

Etkinliğin ardından Vali Yılmaz, köy sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti ve katılımcılarla birlikte bu tür organizasyonların önemini vurguladı. Amatör Spor Haftası'nın amacı doğrultusunda, sporun yaygınlaştırılması için daha fazla etkinlik düzenlenmesi planlanıyor.