Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  organize edilen Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Osmaniye Gençlik Merkezi ev sahipliğinde "Ve Sahne Gençlerin" sloganıyla düzenlenen programda,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, siyasi parti temsilcileri yer aldı.

Kayı Boyu Kız Öğrenci Yurdu Konferans Salonunda 300 yüzden fazla davetlinin katılımıyla gerçekleşen gece Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar’ın gecede yaptığı Açılış konuşmasında; her yıl geleneksel hale gelen 'Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmalarının bu yıl da büyük bir heyecan ve başarı ile neticelendirdik. "Gençlerin bu başarıya ulaşması çok büyük bir gurur ve heyecan vesilesi. Dereceye girsin ya da girmesin canla başla çalışıp bende varım diyen ve bu uğurda alın teri döken tüm gençlerimiz bizim gönlümüzde çok kıymetlidir ve çok özeldir. Tüm yarışmalara katılan gençlerimizi gönülden kutluyorum." dedi.

Gala gecesi sonunda yapılan ödül töreninde Türk Müziği- Şiir Okuma-Tiyatro ve Bilgi-Münazara ’yarışmalarında dereceye giren gençlere ödülleri katılan protokol üyeleri tarafından verildi.