OSMANİYE GENÇLİK MERKEZİ YAZAR BULUŞMALARI VE HASBIHAL GENÇLİK SOHBETLERİ

Gençlik ve Spor Bakanlığının İllerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı Gençlik Merkezlerinde gerçekleştirdiği Yazar Buluşmaları ve Hasbıhal Gençlik Sohbetleri kapsamında İlimizde Gazeteci Yazar Adem Özköse gençlerle 12 Kasım Cumartesi günü bir araya geldi.

GÜNCEL OKUMALAR VE YAZAR BULUŞMALARI

Proje kapsamında Osmaniye Gençlik Merkezi Kitap Okuma Halkasında yer alan ve üye gençler Cennete Otostop ve Seyyah kitaplarının kritiklerini kitapların yazarı Adem Özköse ile birlikte Osmaniye Gençlik Merkezi Has Odasında yapma imkanı elde ettiler.

ADEM ÖZKÖSE İLE ALEM-İ İSLAM SOHBETLERİ

Gençlerle Hasbıhal-Alem-i İslam Sohbetleri Projesi kapsamında da akşam 19.00 da Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen Alem-i İslam Sohbetleri programında da yazar Adem Özköse gençlerle bir araya geldi. İlgi ve katılımın yoğun olduğu gecede Adem Özköse bilgi,deneyim ve seyahatlerinde görüp yaşadıkları olayları gençlere aktarırken okumalarını, hayal kurmalarını, hayatı önemsemelerini, bu dünyadaki yaşantının öteki dünyayı şekillendireceğini, bu bilinç ve sorumluluk içerisinde hareket etmeleri tavsiyelerinde bulundu. Program sonrasında Adem Özköse kitaplarını imzaladı.