Türkiye Judo Federasyonu ve İzmir Karşıyaka Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen "Minikler Judo Türkiye Şampiyonası" büyük heyecana sahne oldu.

Organizasyona 63 ilden 215 kulüp ve 1050 sporcu katılırken, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda kıran kırana müsabakalar yaşandı.  Şampiyonada 2006-2007 doğumlu sporcular, kiloya göre 10 kategoride mücadele etti. Her kategoride dereceye girenlere madalya verildi.

İlimiz adına müsabakalara katılan 24 Kg Minikler Kategorisi Aybüke Özkan Judo Türkiye 3.sü 24 kg Zeynep Çağlar Minikler Judo Türkiye 5.si olarak derce elde etti.

Türkiye Şampiyonasında derecesi elde eden sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Loğoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Şampiyon sporcular ile sohbet eden il müdürü Loğoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılı sporcuları ödüllendirdi

Sizin gibi değerli sporcularımızdan isteğimiz çok çalışarak hedeflerinizi daha yükseklere taşımanızdır. Aldığınız başarıdan ötürü sizleri tekrardan tebrik ediyor ve spor hayatından başarılar diliyorum” dedi.