Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen 2 adet tekerlekli sandalyeyi sahiplerine teslim edildi.

Bedensel engelli sporcuların engel durumu ve branşın özelliği dikkate alınarak kişiye özel üretilen tekerlekli sandalyeler, belirlenen sporculara dağıtıldı.

Sandalye teslim töreninde sandalyeler; Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu tarafından sahiplerine verildi.

İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Bedensel Engelli sporcuların, sportif faaliyetlerine katkı sağlamak için Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün destekleri tüm yurtta devam ediyor. Bedensel engelli sporcuların engel durumu ve branşın özelliği dikkate alınarak kişiye özel üretilen tekerlekli sandalyelerden biri Kerim Küçük (7 Ocak Bedensel Engeliler S.K)sporcumuza diğeri ise Muhammet Uçar (Düziçi Bedensel Engeliler S.K) sporcumuza teslim ettik “Maddi ve manevi, her türlü desteği esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na çok teşekkür ederiz” dedi.

Bölgesel Ligde mücadele eden 7 Ocak Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı forması giyen Kerim Küçük, sporla hayata bağlandıklarını, kendisine hediye edilen tekerlekli sandalye ile mutlu olduğunu söyledi. Genç sporcu ilk hedefinin takımıyla şampiyonluk yaşamak olduğunu söylerken, gelecekte milli takım formasını giymenin hayalini kurduğunu belirtti.